Fiecare om are in viata niste lucruri care il carcaterizeaza. Fiecare om face niste chestii care celorlalti li se par…daca nu nebunii, macar ciudate.
De exemplu, nevasta mea preaiubita, daca are in farfurie mancare de mazare cu morcovi, nu mananca pana nu alege morcovii de-o parte si mazarea de cealalta parte. Si la fel la orice fel de mancare.

Si eu, si ea, nu suportam ca lucrurile sa nu fie aliniate frumos. Daca avem pe masa doua pahare, ele obligatotiu vor fi asezate urmand conturul fetei de masa, cel putin paralele sau in linie dreapta. Colile de hartie nu pot fi in dezordine pe birou, ci neaparat aliniate, si, ca un varf al placerii, aliniate pe coltul biroului. Si asta e tipicul pentru orice. Nu pot avea intr-un buzunar doua lucruri si in celalalt cu unul mai putin sau unul mai mult. Stergatoarele la masina trebuie sa fie aranjate pe aceeasi linie. Imiplace cand merg pe drumuri cu dale patrate sa calc pe mijlocul dalei, in nici un caz pe linia dintre doua dale

Ideea e, chestiile astea sunt comune, sau mai avem un pas pana sa ne aduceti chiftele la Palazu sau Spitalul Dr. Bagdasar?(pentru cunoscatori, spitalul numarul 9)