Zice colegul de birou, plin de solicitudine. Fratele meu alb, de ce laptopul tau are rezolutie doar de 1366×768? Din cauză că am 2 plăci video, una integrată, intel și una dedicată radeon 7470s, iar radeonul nu știu cum să îl activez.

Colegul își vede de treabă, doar că mie mi s-a așezat pata pe iris. De ce nu pot eu să activez placa video?
Așa că dau disable la driverul intel, poate intră automat placa video dedicată. Greșit, am HP, nu se întâmplă chestia asta, doar îmi instalează driverele generice.

Bun, dau uninstall la toate driverele video, dau și instalez placa grafică radeon. O dată, de 2 ori, de 3 ori. Degeaba. Deși îmi arăta că se instalează, nu există nimic în folderele din program files. Așa că acum stau și privesc delicat la laptop, pe rezoluție de 1024×768 și mă gândesc cu drag la iMacul meu de acasă, la care nici nu știu unde se instalează driverele, care nu mă întreabă ce versiune de placă video am, unde aș vrea să instalez fișierele respective și alte bunătăți de windows.

Am decis, următorul meu laptop ori este Apple, ori mă las de calculatoare definitiv, îmi iau un tractor și mă duc la arat pământul în călărași.

The joy of simpler life.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.