Eu, în principiu, sunt un susținător al doamnei Clotilde Armand. Pentru că știu cu ce caracatiță s-a luptat și se luptă și ce încrengături mafiote sunt în luptă pentru a recâștiga miliardul de euro de la sectorul 1. Acol este totul pe viață și pe moarte și câteodată mă gândesc că, atunci când vor epuiza toate mijloacele, viața lui Clotilde nu va mai valora nicio ceapă degerată.

Ce nu înțeleg eu este ce a vrut doamna Armand să transmită la incendiul de aseară, pe care l-am văzut și de la câțiva kilometri distanță.
În primul rând, ca civil, nu ai acces la foc, poți fi tu și Klaus, nu doar primarul de sector. Pentru că comandantul gărzii răspunde, la propriu, de viața tuturor celor de acolo și nimeni nu e tâmpit să își ia în cârcă viața primarului în funcție. Deci doamna Armand nu a fost în locul incendiului, deci clar nu a avut nevoie de prezantă și cască, ca nu cădea nimic pe ea.

Și atunci, de ce a purtat uniformă de pompier? A vrut să transmită un mesaj de siguranță și de susținere? A vrut să pară mai implicată, să aibă lumea un sentiment de siguranță? Nu de alta, dar sunt sigur că doamna Armand s-ar căca pe ea în mijlocul unui incendiu, cu răgetele flăcărilor în jur, jum, căldura uriașă, grinzile care cad pe lângă, ușile care bufnesc când cedează, exploziile micilor electrocasnice, chestii de astea, adică mă scuzați, dar fără antrenamentul necesar, nu îmi dai un sentiment de siguranță, ci doar o grijă în plus.

Deci ce?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.