Una din cele mai bune trăsături ale internetului este că pe el găsești, întotdeauna perfecțiunea. Acolo vei găsi oameni buni, oamenii cărora le-au reușit lucrurile în viață, totul.
Probabil nu sunteți lămuriți și vreți vreo 2 exemple.

Utilizatorul de internet se urcă în Uber. Are o experiență nasoală, șoferul e un fost Pelicanul, se bășește în mașină, nu are aer condiționat, vorbește la telefon, conduce ca la zidul morții și, în general, e tot ce ți-ai dori de la un șofer necunoscut care te duce la destinație.

Utilizatorul nostru se plânge pe internet, moment în care apare perfecțiunea:
– Eu merg cu Uber zilnic, nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva.
– Probabil exagerezi, trebuie să fim întâi oameni între noi.
– Șoferul meu de Uber e cel mai minunat, chiar nu cred.
– Ai făcut reclamație în aplicație?

Utilizatoarea de internet își scrie oful pe internet că nu îi doarme copilul de când s-a născut și ea odată cu el. Nu cere sfaturi, doar își spune durerea. Perfecțiunea:
– Îmi pare rău să îți zic, dar copilul meu doarme 18 ore pe zi neîntrerupte.
– Probabil nu faci ceva bine, al meu doarme de rupe, sunt chiar îngrijorată, fetelor, voi ce ziceți?
– Ai încercat cu ceai/soluție/deochi/botez? Nu? De aia nu doarme, se știe că nebotezații plâng.

Scrie utilizatorul de internet că copilul lui folosește tableta? Oh:
– Cea mai mare greșeală educativă, scrie Lenuța din Dolhasca, absolventă de 8 clase primare și facultate Bioterra. Copilul trebuie întors spre natură.
– Ai încercat metoda Montessori? Dă-i o cărămidă și lasă-l să își facă jucărie din ea, așa îi vei stimula mentalul (metoda e reală, sfatul e real, tot ce scriu aici este real)
– Pe vremea mea nu aveam tablete, ne jucam cu cornete și uite ce bine am ieșit, comentează Costel din Suplacu de câmpie, chiorul satului.

Citeam ieri dimineață despre o jandarmeriță agresată sexual de către șeful ei, motivul pentru care am scris postarea asta. Comentariile absolut neprețuite. De vinp este prezența femeilor în jandarmerie.


The end.
Bine ați venit în lumea perfecțiunii. Nu ne spălăm la cur, noi ne ștergem bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.