Dacă vrei să comanzi mezeluri bune, bă, bune, dar nu așa, BUNE, poți lua de la Băcănia Gabioti. Știți cum e aia cu vremurile sunt grele, hai să susținem producătorii locali, pentru că altfel o să susținem producătorii chinezi? Iată, producători români, cu produse originale românești, fără chimicale și BUNE, BĂI, BUNE.

Vă spun, slăninuța se topește în gură. Eu nu mănânc șorici by default, dar nu ai de ce să îi arunci pe ăsta, este la fel de moale precum carnea. Cârnații de cerb te fac să te simți Țiriac la vânătoare. Ca și pastrama de mistreț, de altfel. Fleica afumată? Nu te poți opri din mâncat, am pus-o în ceva cu capac, pentru că mă duceam la frigider non stop. Babic ? Ghiudem? Aoleu. Cârnații de pleșcoi? Uscați ca sufletul de soacră și buni ca genele soacrei. Cașcavalul ăla rulat, divin, absolut divin. Pateul de curcan, sosul de ardei copt, hreanul cu sfeclă roșie, totul un balsam divin pe suflet și pentru umplut deșertul din pântec.

Bun, băi, bun.
Mai iau.

Produsele le livrează ei, direct. Plata se face cu POS. Când comandați, nu luați în seamă că situl e destul de simpluț, când vă sună ownerul, lămuriți cantitățile, la mine era câte un kilogram de fiecare, dădeam să mănânce la tot pantelimonul, dacă era.

Later edit: Nu mai fiți proști, că faceți de râs numele tatălui vostru.