Ieri s-a votat mărirea prețului la parcările de reședință din București și inima mea a fost fericită și ușoară.

Zona A – creștere de la 84 de lei la 600 de lei
Zona B – creștere de la 66 de lei la 500 de lei
Zona C – creștere de la 55 de lei la 400 de lei
Zona D – de la 37 de lei la 300 de lei

Voi realizați că sărăciile astea de oameni plăteau 84 de lei parcarea PE AN?? PE AN? Băi, sectorul 1, nu vă era ușor rușine să fiți în sectorul cu PIB cât Bulgaria, dar să plătiți parcare 6 lei PE FUCKING LUNĂ?

Bine, evident, nu oamenii sunt de vină, ci liderii lor luminați care, ocupați zi de zi să fure, nu au fost interesați să miște ceva în direcția asta, ca să nu mai vorbim de supărat alegătorii, că imediat vin alegerile, peste 4 ani.
Zona D – 37 de fucking lei pe an?? 3 lei și zece bani pe lună?? Plătești mai mult într-o zi la mall ffs…

Desigur, acum vor începe vajnicii bucureșteni cu balegă sub unghii să vorbească despre cum parcarea e un drept inalienabil și trebuie să fie gratis, să se construiască întâi parcări, și după aia să se scumpească (avem exemplul parcării goale de la Străulești) și, în general, orice fel de scuză stupidă și gălăgie care să acopere simplu fapt că, ȘI ACUM, după ce s-a scumpit cu de 7 ori mai mult, locuitorii celui mai bogat sector românesc plătesc doar 50 de lei lunar parcarea REZERVATĂ pe stradă.

Discuția e simplă. Stai în capitală, unde sunt salariile mari? Ai venit să faci bani? Vrei mașină? Foarte bine, plătește ca să folosești asta și să poluezi locul. Nu îți convine? Ți se pare scump? Nu te împiedică nimeni să te duci înapoi să mori de foame în ardeal. Ia-ți și mașina cu tine. Locuitul în capitală nu e un drept, ci o favoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.