Mă uitam aseară la a 3 a planetă de la soare, unde la un moment dat discutau ăştia despre cât de important este votul. Şi cum trebuie neapărat să mergi să votezi, chiar dacă trebuie să alegi dintre 2 rele, pentru ca după aia să poţi avea dreptul să te plângi. Altfel trebuie să taci. Şi mi-a venit în cap un exemplu aşa, simplu.

Să presupunem că ar candida la preşedinţie un criminal care a ucis 1 om, să îi spunem Geoană, un criminal care a ucis 2 oameni, să îi spunem Crin Antonescu şi un criminal care a ucis 3 oameni, adică Băsescu.
Conform logicii de mai sus, eu ar trebui să aleg din 3 criminali, unul care a făcut rău mai puţin. Deşi a ucis, deşi e un om rău, eu, conform logicii democraţiei, trebuie neapărat să aleg un criminal. Deci logic, ar trebui să îl aleg pe Geoană, că a ucis doar un om. Dar E CRIMINAL BĂ, e un om care a ucis cu sânge rece un alt om. Cum aş putea eu să cuantific nivelul de gravitate în funcţie de câţi morţi a lăsat în urmă?

Vă las cu ideea asta. Aveţi de ales în noiembrie între nişte criminali cu sânge rece. Pe cine alegeţi?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.