Zoso spune ca ar trebui sa mergem oricum la vot, indiferent de optiunea politica, si sa alegem pe cel mai putin rau dintre toti.
Nu cred ca asta este solutia. Nu nu nu, de trei ori nu. Pentru ca la fiecare 4 ani se face tam-tamul acesta, cu voteaza, nu lasa pe altcineva sa voteze in locul tau. SI la fiecare patru ani, idiotii se duc la vot si aleg pe cel mai putin rau dintre toti.
De ce sa fac asta? Intreaga noastra clasa politica e putreda si corupta. Pe cine sa aleg? Sa calculez cine mi-ar face mai putin rau? Pai este ilogic. Eu ma duc sa votez sa imi fie bine, nu sa imi minimizez pierderile.
Cum altfel vom putea sanctiona jegul uman ce bantuie pe culoarele parlamentului romanesc? CUm altfel le vom arata acestor limbrici ca ne-am saturat de ei si ca nici macar nu ne mai intereseaza? Care ar fi metoda?
In nici un caz cea prin care ma duc sa votez cu teama in suflet, pe cel mai putin rau dintre toti.
Cine ar fi acela? Basescu? Cel care a vandut flota, a distrus Bucurestiul, si acum distruge si Romania? Tariceanu? Cel ce pastreaza ilegal o taxa ilegala, doar pentru ca este presedintele Asociatiei Importatorilor de Automobile? Nastase? Nastase patru case, matusa Tamara, Mitrea, Priboi, etc?
Gusa? Cel care il pupa in cur impreuna cu parasutista de Lavinia Sandru, si cand nu le-a mai convenit, s-au trezit in opozitie? Becali? Vadim? Voiculescu?
Pe cine sa votez? Care din ei este mai putin rau?
CARE?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.