Trăim într-o lume închisă, închistată şi xenofobă. Universul nostru ne este întotdeauna suficient, universul altora îl respingem apriori. Ştim totul, deşi nu ştim nimic. Am vrea ca adevărul nostru suprem să nu fie niciodată contrazis de adevărul suprem al altora.

Avem religie. E singura religie bună. A NOASTRĂ. Restul câtorva miliarde de oameni care au alte religii sunt proşti. Nu ştiu care e Dumnezeul adevărat. Dumnezeul meu. Vor merge în iad. Iadul lor. Noi în schimb vom merge în rai, la dreapta Tatălui, unde vom dezvirgina 12 hurii pe zi, care îşi vor jertfi sângele lor hymenal cu zâmbetul pe buze, pe toate perechile de buze, în onoarea vieţii noastre de schimnici, iar numele nostru sacrosanct va fi dus peste milenii de alţi sfinţi ca şi noi.

Avem aşteptări. De la oamenii din jur, de la familie, de la cei asupra cărora avem impresia că avem drepturi. Niciodată nu oferim nimic. Pentru că noi ştim, noi vrem, noi am putea. Desigur, nu facem şi nu putem nimic. Dar avem aşteptări de la ceilalţi. Străini, rromâni, bărbaţi femei. Lumea trebuie să fie la picioarele noastre. Picioare scăldate în noroiul unei inundaţii ce trece accidental pe lângă barul unde ne facem nevoile.

Suntem o naţie de intelectuali. Din 7 milioane de muncitori, avem 1 milion de intelectuali şi alte 3 milioane de studenţi la facultăţi. Mai sunt 2 milioane de tarani şi un milion de poliţisti şi jandarmi. Niciodată însă nu ne mai punem simpla întrebare Într-o ţară de manageri, cine mai dă cu târnăcopul? Nu punem întrebarea pentru că suntem foarte ocupaţi să fim manangeri, iar timpul unui manager se ştie, e drămuit la picătură.

Vrem să râdem. Să râdem încontinuu, pentru că rromânul face haz de necaz. Desigur, avem nevoie de inspiraţie pentru râs, că râsul ăsta nu se obţine aşa, cu una cu două, pentru că e râs de intelectuali. Îl căutăm pe bloguri şi pe forumuri, pentru că acolo există umorul subţire. Nu mai găsim umorul? Strâmbăm din nas dezgustaţi. Probleme? Evoluţie? Anormalitate? Nu există. Cineva ne este nouă dator. CIneva trebuie să ne ofere ce vrem. Gratis. De calitate. La timp.

Noi suntem aici pe veci stăpâni!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.