muie merkel

“Politia a gasit un nou – si tulburator – indiciu in cazul agresiunilor sexuale comise in Koln in noaptea de Anul Nou.

Agentii au gasit un biletel in buzunarul unuia dintre barbatii arestati in piata Breslau, un tanar de 16 ani din Maroc si un tunisian in varsta de 23 de ani. Biletul contine propozitii in germana si araba, fiind practic un ghid de conversatie pentru agresori, cu expresii precum “o sa ma culc cu tine”, “o sa te ucid”, “sani mari” dar si “doar glumeam”. De asemenea, in telefoanele celor doi suspecti s-au descoperit inregistrari cu incidentele din noaptea de Anul Nou.

UPDATE 17:10 Politia i-a eliberat pe cei doi suspecti, procurorii considerand ca nu exista suficiente probe impotriva lor”

(de aici

stirileprotv.ro/stiri/international/ce-scria-in-biletelul-gasit-la-unul-dintre-agresorii-din-koln-18-refugiati-printre-suspectii-chestionati-de-politie.html)

Deci da. i-au gasit cu biletelele in buzunar, cu inregistrarile , e evident ca baietii faceau investigatie jurnalistica , nimic mai mult. Sunt nevinovati, sa le dam drumul!

E mai mult decat evident ca justitia nu va face nimic. Pentru ca,asa cum spuneam si acum ceva vreme, procesele de justitie impotriva azilantilor si refugiatilor sunt sabotate de autoproclamatii “ambasadori ai binelui” care urla ca orice act de disciplinare a hoardelor de barbari e Nazism .Iar Germania e in continuare o tara extrem de sensibila la santajul moral bazat pe o istorie pentru care conducerea actual nu are nicio vina .

La fel s-a intamplat si in cazul politistului care a scos un refugiat din autobuz cu forta, refugiat care in prealabil amenintase , cu 100 de martori, ca il omoara si ca omoara pe oricine incearca sa il opreasca. In momentul de fata, politistul e anchetat . Refugiatul e bine merci la Hotel Mama Merkel.

“Totusi, un raport intern al politiei care s-a scurs joi in presa releva ca de fapt patrulele politiei au observat ce se intampla, dar nu au indraznit sa intervina pentru ca erau coplesite de numarul foarte mare al agresorilor aflati in stare de ebrietate.”

Anul trecut au intrat in tara 1.2 milioane de refugiati. Daca politia nu a facut fata unui grup organizat de 1000 de animale ( am vrut sa zic oameni, dar cei care se preteaza la asa ceva sunt animale, indifferent de rasa/etnie) ce se va intampla cand se vor organiza mai multi, mai ales ca acum au vazut ca scapa fara probleme?

Intre timp , in orasul in care locuiesc, au spart si distrus iluminatul din parc , pentru ca pe intuneric se buzunareste si violeaza mai cu temei.

www.innsalzach24.de/innsalzach/region-waldkraiburg/waldkraiburg-ort46534/waldkraiburg-neue-lampen-parkbeleuchtung-muessen-wegen-vandalismus-angeschafft-werden-6197314.html

Sa-I primim, zic, cu bratele deschise. Stie cineva de unde se cumpara Hijab antiglont?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.