piedone arestat

Citeam acest articol crunt de pe Sereniti și realizam că da, are dreptate. Piedone există pentru că noi existăm în această formă, pentru că noi permitem gri-ul, în loc de alb sau negru, noi permitem albulești sau caramitri, noi, nu alții.

Și știți la ce mă mai gândeam?
Că dacă #colectiv a avut un impact ATÂT de mare printre locuitorii din sectorul 4, Piedone nu ar trebui să fie o problemă. Pur și simplu ar trebui să se mobilizeze toți tinerii, toți sataniștii și rockerii, toți cei care momentan au conducători pe liderii pensionarilor, cei ce împart pui și zahăr, și să meargă la vot. Sectorul 4 să aibă 100% prezență la urne. Să voteze cu oricine, nu contează, dar să scuipe pe Piedone și pe amintirea sa. Sunt convins că proporția de tineri vs pensionari e in favoarea tinerilor.

Știți ce mă tem?
Că de fapt procentul la vot va fi același ca în restul țării și nimănui nu îi va păsa. #colectiv a fost ok, am suferit, ne-au murit prietenii, dar dacă nu e pe facebook, eu nu merg, dă-i dreacu, toți e la fel.

Și Piedone va ieși tot primar. PENTRU CĂ NU VĂ PASĂ. Pentru că gesturile voastre sunt teatrale și artificial umflate, pentru că de fapt nu ați suferit după prietenii voștri și pentru că revoluția din voi este doar una de facebook.

De aia.

Știu, mă veți înjura și veți spune că nu am dreptate. Vom vedea după cei 30% de la votul din iunie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.