Știți că în rromânia, pedeapsa cu moartea a fost abolită datorită intervențiilor hotărâte ale SUA, care condamnau această practică barbară, nu?
Știți că americanii bombardează cu zel locurile unde se încalcă drepturile omului, cum ar fi reprimarea gloatelor care devastează sau unde kosovarii ucid sârbi și reclamă la ONU că sunt stropiți cu sânge în timpul actului. În același timp, domnul Donald Rumsfeld a aprobat folosirea torturii în închisorile americane, pentru ză greater gud.

În Israel a fost introdusă o lege prin care orice imigrant ilegal poate fi închis timp de 3 ani fără ca autoritățile să îi aducă vreo acuzație. Democrație pe pâine, este? Eu, Vasilică, vizitator la zidul plângerii, îmi pierd pașaportul. Sunt arestat și ținut 3 ani la pârnaie. Legal.

Acum vă rog să îmi spuneți exact în câte zile ar fi bombardată de americani orice altă țară posesoare de petrol, diamante sau alte bogății naturale, dacă ar adopta o lege atât de profund anti-democratică. Eu dau maxim o săptămână până la eliberarea de sub jugul forțelor nedemocratice.

Între timp, în continuare în rromânia există o lege care te bagă la pușcărie dacă vorbești de rău evreii.

Via Vali Petcu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.