Ăsta este un proverb rromânesc care i-ar fi prins foarte bine lui Irinel Columbeanu. Care Irinel avea o viaţă aşa de frumoasă… bani gălăgie de la tati, fostul şef de protocol matusalemic din politica rromânească, contracte grase cu statul, de la acelaşi tati, femei gârlă, toate numai bunăciuni (sper că nu aţi uitat-o pe Ana Lesko, nu? )

Să îmi explice şi mie careva de ce, când ai toate chestiile astea şi ai şi 56 de ani, te însori cu o şteorfină moldoveancă, pe care ai putea-o penetra şi cu 300 000 lei. Vechi. Cât de redus să fii să crezi că o femeie de 17 ani te poate iubi, atâta timp cât tu eşti mic, urât, caraghios şi AI 56 DE ANI?

Desigur, fosta doamnă Monica Columbeanu nu vrea decât 1/4 din averea lui Irinel, pensie alimentară pentru Irinuca Columbeanu. După care restul să se împartă la jumătate. Că doar nu a fost 5 ani năclăită cu zemuri de mumie, degeaba…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.