O altă femeie a intentat un proces de agresiune sexuală împotriva cântăreţului Steven Tyler de la Aerosmith, susţinând că a fost agresată de două ori în 1975, când avea 17 ani, potrivit BBC.
Cazul juridic a fost depus la Curtea Supremă din New York de Jeanne Bellino, care spune că a avut “suferinţe emoţionale grave şi permanente”.
Acesta urmează unei acuzaţii făcute de o altă femeie, Julia Misley, anul trecut.
Tyler a negat toate acuzaţiile din acel proces şi nu a comentat încă afirmaţiile lui Bellino.
Ea lucra ca model în Manhattan când un prieten i-a aranjat o întâlnire cu trupa rock după o prezentare de modă, se arată în documentele sale juridice.
Cântăreţul ar fi forţat-o pe Bellino să intre într-o cabină telefonică în timp ce se plimbau prin oraş împreună cu alte câteva persoane.

În documente se precizează că Tyler “o maltrata şi o pipăia” şi că aceasta “a ripostat şi s-a luptat să se elibereze, dar Tyler a imobilizat-o”.
Colegii lui de trupă şi membrii anturajului “au privit, au râs şi nu au făcut nimic pentru a interveni”, susţine ea.

Mai târziu, într-un bar din hotel, Bellion susţine că Tyler a imobilizat-o la perete şi a început să simuleze actul sexual. Ea “s-a împotrivit şi l-a tras de păr“, a fost lăsată “plângând şi speriată” şi a plecat după ce el i-a cerut să meargă în camera lui, susţine ea.
În dosar se spune că Bellino “a suferit şi va avea în continuare dureri emoţionale severe şi permanente, jenă, umilinţă, leziuni fizice, personale şi psihologice”.

Ce voiam să zic.
Sunt extrem de curios dacă sunt singurul care e așa. Gen avem o anchetă, da? Și întreabă polițistul:
– Ia spuneți, domnu Ametcea, unde erați dumneavoastră în seara zilei de 22 aprilie 1999? Dar încercați să reproduceți exact evenimentele, da? Și să îmi spuneți dacă în acea zi l-ați văzut pe acest domn (arată poză)

Pur și simplu aș pufni în râs, la modul cel mai serios. Ține minte cineva datele de genul acesta? Gen ce făceai pe la prânz, în 14 iulie 2022? sau hai, 14 noiembrie 2023? Eu nu țin minte ce am mâncat alaltăieri, mai exact, de unde să țin eu minte ce s-a întâmplat acum un an?

În rest, babele astea care îl reclamă pe Tyler sunt mai mult decât haioase. Știu și ele că nu au niciun fel de șansă și că tipul, deși rocker, are o reputație bună. Așa că o dau cu emoționale de alea Vai, m-a brutalizat în cabină, rău de tot, vă dați seama? După care m-am întors mai târziu să mă brutalizeze și mai merg și mâine.
Mdea. Urmează cartea de amintiri despre cum i-a distrus viața Steven Tyler, care nu a violat-o, dar a fost brutal.

Între timp, Steven Tyler își continuă călătoria inițiatică spre stadiul de bunicuță.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.