1. Dupa 5 ani de casnicie, averea sotilor devine comuna. NU EXISTA NICI UN ARTICOL DE LEGE CARE SA SPECIFICE ASA CEVA. Averea dobandita inainte de casatorie este avere privata, nu devine bun comun şi nu se împarte în nici un fel, între nimeni, nerămânând decât eventual moştenire. Deci Hormonica o să ia doar o pensie alimentară babană şi nimic altceva.
  2. .

  3. Pentru specialiştii în drept care s-au perindat ieri pe aici, când mi-ai trimis un mail, nu mai e mailul tău privat, ci mailul meu privat, iar atâta timp cât mailul nu posedă calităţi de operă de artă, ce incumbă drepturi de autor, e liber la publicare. Nu există lege care să inculpe publicarea conţinutului mailului MEU personal. Ştiu că sunteţi deştepţi şi cunoscători, dar încercaţi să înţelegeţi că legea e una şi zeama din capul vostru e alta.
  4. .

  5. Autorităţile sancţionează doar sharingul de fişiere, nu şi descărcarea lor. Nimic mai fals. În rromânia nu există o lege a internetului, ci doar legea drepturilor de autor, care nu specifică NICĂIERI acest lucru, ci este astfel făcută, în mod generalist, încât poţi fi arestat lejer pentru un download. Depinde doar de cât de deştept sau de plimbat prin lume sau TÂNĂR, e judecătorul care vă va audia.

.

Am rugămintea să nu mai veniţi cu argumente gen aşa ştiu eu sau ati vazut voi intr-un film cu jack boris.. Sunt lame, nu ajută la discuţie şi vor fi pur şi simplu marcate ca spam. Încerc să fac seriile astea de articole pentru a vă deschide ochii, pentru că voi chiar aveţi impresia că dacă vă arestează nea Petrică sectoristul, trebuie să vină să vă spună You have the right to remain silent, anything you say can and will be used against you in a court of law altfel e ilegal.

Foto via Vali Petcu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.