Mică lecție de istorie KGBistă.
Marele popor sovietic are un manual foarte clar de distrugere a populațiilor cucerite. Sigur, toți știm de uciderile în masă, deportările în lagăre și înlocuirea cu cetățeni ruși, se practică, în acest moment, în teritoriile ocupate din ucraina, jumătate de Mariupol e plin de ruși, care au preluat casele și bunurile ucrainenilor uciși și construiesc socialismul sovietic-nazist.

Dar puterea politică e altceva. Un popor are nevoie de tehnici speciale pentru a fi distrus, pentru a i se șubrezi însăși baza sa de funcționare.
Și asta a dus la apariția disruptorilor sovietici. Și anume înlocuirea valorilor și liderilor, din orice domeniu, cu țărani inculți, cu muncitori, cu baza societății, așa cu frumos le place să anunțe.

Această tehnică a distrus poporul român, țara, spiritul său. După ocupația sovietică, toți liderii, toți intelectualii, toate valorile au fost ucise, trimise la canal, la pușcărie și, în loc, au apărut oamenii muncii. Cu cât mai imbecili, mai aduși de la coada vacii, cu atât mai bine. Șefii din poliție, polițiștii, milițienii, șefii armatei, rectorii universităților, directorii tuturor fabricilor, toți, absolut toți, orice om cu ceva răspundere, școală și cultură a fost înlocuit cu un cioflingar cu 4 clase și putere de decizie. Birocrația a fost dusă la niveluri uriașe, acte peste acte pentru orice fel de căcat (vi se pare cunoscut, relativ la ziua de azi), cozi, șpăgi sistemice.

De ce? Astfel, oamenilor simpli li se sparge viața. Nu mai au niciun fel de siguranță a zilei de mâine, deși sunt în stare de pace. Nu știu dacă pot să își planifice viitorul, nu au nici măcar idee dacă pot obține un act, dacă au acces la o diplomă sau un curs de calificare. Totul este un haos, totul se ascunde în spatele hârtiilor, în spatele cauzei tovărășești și a planului cincinal, acel plan fără niciun sens și fără nicio bază economică reală.

Eh, gândindu-vă la chestiile astea (cartea lui Bogdan Ficeac este, ÎNTOTDEAUNA, o referință minunată în domeniu) gândiți-vă la declarația idiotului ăsta, așa zis ministru al economiei în românia și ce implică ea.

Practic, acest imbecil, ministrul economiei, cel ce este responsabil de creșterea economiei din românia, declară senin, când i se spune că vor crește prețurile la sălile de fitness, că asta nu e o problemă, oamenii pot face sport și în parc. Deci care este rolul său, ca ministru? Nu să ajute economia să crească și să crească firmele, cele care plătesc impozitele din care funcționează statul? Sau rolul său e de a închide firmele și de a micșora colecta de venituri la buget? Și atunci, ce este domnul Radu Ștefan Oprea, ministru sau disruptor sovietic? Nu vi se pare ciudat cum nesiguranța pe care o practică USL în economie seamănă ciudat de mult cu ce se întâmpla atunci când URSS a cucerit românia și a transformat-o în sclavă?

El este ministrul economiei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.