Parcă nu de mult ne chinuiam să prindem niște internet mai bun pe telefon, să putem vedea un clip în condiții decente, iar în ultima vreme, consumul de video pe mobil a crescut exponențial.

Iată că timpul trece repede, iar Vodafone ține cont de nevoile actuale ale utilizatorilor de date mobile și a venit în întâmpinarea acestora cu Supernet 4.5G. Ce înseamnă Supernet 4.5G? Optimizare superioară pentru streaming video, securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare, plus viteze în jurul valorii de 800Mbps.

Cine putea fi mai potrivit în contextul unei creșteri de viteză dacă nu Titi Aur? Prin urmare, campania este însoțită de un spot TV în care campionul de raliu se întrece pe Transfăgărășan live cu gameri, pe replica virtuală a traseului, folosind Supernet 4.5G.

Fiind vorba despre viteză, în premieră națională, Vodafone însoțește această campanie cu jocul mobil „RaceReady Vodafone” ce oferă lecții de condus defensiv pe Transfăgărășan realizate de Titi Aur. Jocul poate fi descărcat gratuit pe telefoane și tablete (iOS, Android).