Bucharest. Aerial view of Victory Square at sunset.; Shutterstock ID 343712030
Bucharest. Aerial view of Victory Square at sunset.; Shutterstock ID 343712030

Nu vreți să știți ce reacție au cei din jurul tău, familia ta, atunci când te decizi să urmezi un drum nebătătorit, considerat complet netradițional, cum ar fi scrisul.
Ai mei, la 14 ani, au realizat că pentru mine cel mai bine ar fi să lucrez la CFR. Meserie frumoasă, bănoasă, mai îți dădea și casă, visul oricărui român mediu, dar verde.

Prin urmare am ajuns la un liceu CFR pe care l-am urât din adâncul sufletului și unde am “învățat” numai lucruri pe care le detestam și care nu mi-au folosit niciodată în viață.
Probabil din cauza acestui început, dintotdeauna am fost debusolat în alegerile mele, inclusiv în multitudinea de facultăți prin care am trecut sau cele 1000 de joburi avute, de la încărcător descărcător, bodyguard la El-Al, vânzător la butic până la director de magazin, director de vânzări și altele.

Practic, toți din familia mea mi-au prezis foamea, falimentul, copiii lăsați pe drumuri și nevasta plecată la mă-să, când au auzit că intenția mea este să trăiesc din scris. Cum adică, din scris, vrei să mori de sifilis, ca Eminescu? Ia și pune mâna la muncă, găsește-ți un loc stabil, de unde să ieși și să ai o pensioară frumoasă și să îți crești nepoții.

12 ani mai târziu…trăiesc din scris. Îmi place enorm ceea ce fac, așa cum nu mi-a plăcut niciodată, NICIODATĂ, orice aș fi muncit. Mă trezesc fericit că după pauza de somn, mă reîntorc la scris, la subiectele mele, la întorsăturile mele de frază, la comentatorii mei, la tot ce reprezintă universul muncii mele. Ziua îmi aleargă prin cap doar subiecte de scris, noaptea mă mai trezesc și notez ce îmi mai fulgeră prin minte.

Sunt fericit de alegerea mea. Au fost 12 ani în care nu am regretat nicio secundă că fac asta, indiferent de cât de greu mi-ar fi fost. Pentru prima oară în viață, simt că aparțin unei categorii, simt că de aici fac parte și știu că experiența și opinia mea deja sunt considerabile și luate în considerare.

Intr-o Romanie in continua evolutie, oamenii au inceput sa creada din ce in ce mai mult in puterea fiecaruia de a reusi. In acest context, Vodafone isi reafirma promisiunea de apune tehnologia in slujba fiecaruia, pentru o viata mai buna, prin intermediul unei retele certificate si garantate.

Prin noul Brand Manifesto, sub sloganul “Ai puterea să reușești pe drumul tău”, Vodafone își propune să inspire românii să își definească propriul drum spre succes și să reușească, sprijiniti fiind de rețeaua lor de încredere, Supernet 4G, oriunde își doresc să ajungă.

PS: Mi-ar fi plăcut să am vocea lui Victor Rebengiuc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.