Mi-am şters contul de facebook. Îl am de peste un an, timp în care chiar m-am străduit să îl înţeleg, mai ales că sunt şi campanii publicitare care se desfăşoară acolo.
Nu am reuşit să îl înţeleg. În afară de o uriaşă risipă de timp, citind chestii neinteresante, scrise de necunoscuţi, nu e nimic. A ,da, mai e şi marea cantitate de spam pe care o primeşti, tăguirea pozelor altora cu numele tău şi desigur, trimiterea unui mesaj în direcţia asta, mai e mizeria aia de farmville sau mafia wars…şi cam atât.

Am cont de linkedin de vreo 2 ani. Am tot primit invitaţii de adăugare în reţeaua diferitor oameni, am dat şi eu invite, cu speranţa de a întrezări o finalitate la activitatea asta. Nu am reuşit să o găsesc. Bine, poate nu sunt eu interesat în mod deosebit să mă angajez pe undeva astfel, dar oare şi-a găsit cineva job prin linkedin? Cum?

Şi mă gândesc tot mai mult să închid contul de twitter. În ultima perioadă a devenit doar o pălăvrăgeală stupidă Am mancat mult, beau lăptic, Citesc/Reading ceva şi tot aşa. De ce să îmi pierd timpul citind aşa ceva în loc să îmi văd de proiectele mele?

Oricum, mă gândesc serios să îl lichidez. Chiar nu mai am chef de mailuri fără sens, invitaţii la tot felul de evenimente, donaţii la care nu vreau să particip, RT-uri stupide şi alte mizerii. Urmează la rând toate conturile făcute de-alungul timpului, gen, plaxo, neogen, hi5, myspace sau mai ştiu eu pe unde am cont. Gata, 2010 trebuie să fie anul lucrurilor serioase, nu al mizeriilor denumite pompos social media.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.