Nu știu cât de mult mai vorbiți voi la telefon, direct, pe voce, dar la mine, cei cu care fac asta sunt numărabili pe degetele de la o mână. Până și cu fiica și nevasta tot pe whatsapp ne conversăm (cât încă se mai coboară să vorbească cu tac-su, pentru că deja e aglomerată cu prea multe grupuri de conversație, tik-tok, instagram și altele. vorbesc, desigur, de fiica)

Practic, dacă nu aș avea internet pe telefon, nici nu știu ce aș face. Pe site scriu de pe mobil, plățile le fac de pe mobil, trimit și primesc contracte astfel, nici nu știu ce aș putea face pe un desktop și nu aș putea face pe telefon. Bine, la mine e ușor dusă la absurd teama de a rămâne cumva, deconectat, așa că țin, în torpedo, o cartelă de telefon încărcată, în caz de ceva.

Vodafone Romania a fost certificata, pentru al șaselea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania.

Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre umlaut AG (fostul P3 communications GmbH).

De la începutul crizei pandemice din România, Vodafone a înregistrat creșteri semnificative de trafic care sunt fireşti în contextul actual din țara noastră: din ce în ce mai mulți oameni lucrează de acasă, educația s-a mutat online, totodată existând o nevoie permanentă a oamenilor de a verifica starea de sănătate a celor dragi. La data emiterii acestui comunicat, rețeaua mobilă a Vodafone înregistrează la ora de vârf o creștere de 23% a traficului de date mobile transmise de către clienți către rețea și o creștere de 25% a traficului de voce mobile.

Campania de măsurători a fost realizată între 10 februarie și 2 martie 2020, pe teritoriul României, pe un traseu ales în mod aleatoriu de auditorul umlaut AG. Măsurătorile bazate pe echipamentele de măsurăprofesionale portabile au acoperit o distanță rutieră de 8194 km și 24% din populația României. Măsurătorile bazate pe testele de tip crowdsourcing au acoperit 95,2% din zonele urbane populate, 49,8% din zonele populate non-urbane, în timp ce dimensiunea totală a suprafeței testate a fost de 113.568 km 2 . În urma măsurătorilor comparative realizate asupra tuturor rețelelor de telefonie mobilă din România, Vodafone România a înregistrat cel mai mare scor total pentru calitatea și performanța serviciilor sale de date și voce mobile.

Campania de măsuratori bazată pe echipamente de măsură profesionale portabile s-a desfășurat pe un traseu ce a inclus localitățile Timișoara, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Suceava, Iași, Bacău, Buzău, Constanța, București, Râmnicu Vâlcea, Lugoj, Deva, Sebeș, Făgăraș, Codlea, Sighișoara, Luduș, Huedin, Aleșd, Valea lui Mihai, Dej, Vatra Dornei, Flămânzi, Târgu Frumos, Roman, Adjud, Râmnicu Sărat, Slobozia, Hârșova, Lumina, Corbii Mari, precum și pe drumurile rutiere dintre acestea.

Localitățile și drumurile testate au fost selectate independent și aleatoriu de către umlaut AG, fără a le comunica în prealabil operatorilor de telefonie mobilă, pentru a asigura obiectivitatea și acuratețea rezultatelor finale și pentru a reflecta experiența reală a consumatorilor români.

Certificatul poate fi găsit aici.

Și nu uitați. Dacă tot aveți cea mai bună rețea de telefonie mobilă din România, sunați-vă apropiații și faceți-i să se simtă bine și băgați în seamă. Ca să #stamacasa.