Sursa: www.facebook.com/www.juni.ro/photos/a.461839250501171/3194999970518405/

Mă uitam aseară la marea ordonanță militară, cea mai dură dintre ordonanțe, cum o denumește ministrul Vela și foarte sincer, nu prea reușesc să mă dumiresc de modelul de business pe care îl folosește PNL.

Să recapitulăm. O planeta s-a oprit pentru a-si salva batranii. Serios, gândiți-vă, în acest moment, toți cei care suntem tineri sau de vârstă, să zicem, medie, stăm în casă, de dragul bătrânilor noștri. Pentru că acest virus îi ucide cu predilecție, da? Economiile lumii s-au oprit, ca să nu ne moară părinții și bunicii, da? Ar fi fost simplu să zicem ca idiotul de Boris Johnson Aia e, facem imunitate de turmă, cine scapă, să fie sănătos. Dar nu, nu am făcut-o, dimpotrivă.

Ministrul Vela a ieșit aseară și a anunțat o relaxare totală a izolării pentru bătrâni. Efectiv, dacă declară că se duc la medic, sunt liberi să fie pe stradă când vor ei. Spre deosebire de tineri, care trebuie să aibă o justificare foarte serioasă, orașul va fi plin de pensionari liberi să facă ce vrea

Bun, nu suntem persoane cu handicap, foste angajate la Felix, la antena, cum e Oana Dimofte, care și-a făcut un scop în sine din războiul cu pensionarii, neînțelegând exact de ce ar trebui ținuți în casă și răspândind otravă în jur, așa cum a fost învățată în anii de salarizare la infractorul securist.

Dar nu înțeleg strategia PNL în acest caz.
Adică e evident că s-a dus Orban și a făcut scandal, ce facem, boșilor, ne punem în cap tocmai pensionarii, cei pe care ne bazăm la alegeri să ne scoată câștigători? E inacceptabil, hai, mișcarea să facem să fie treaba bună.

Problema e că ministrul Vela nu înțelege că, în felul acesta, își ucide propriul bazin electoral. Pe lângă plonjonul abrupt în procente, mai și ucide, la propriu și cu intenție, o bună parte a celor care ar fi putut și prostiți să îi voteze.

Serios, nu înțeleg.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.