zonga

Când am scris articolul acesta, din comentarii puteai sesiza o idee.

folosesc un abonament corporate la care am 2GB în roaming și 4GB în țară. Știu ca suna mult când te uiți la cifre, dar dacă înlocuiesc mp3/cloud cu Youtube, asa cum se lăfăie seniorul aici de față, nu-mi ajunge netul sa trec săptămâna, daca-s plecat, sau 2 săptămâni dacă as fi în tara.

Știu ca în Franța, alte companii oferă LTE nelimitat și e șmecherie sa îți meargă netul de pe telefon mai repede ca broadbandul, clar ca te muti pe Youtube.
În jermania, un coleg are 15GB/ pe luna de la Vodafone, care, ok, nu e nelimitat, dar ajunge de Youtube și meciuri online.
Și de-asta întreb, ceva zvonuri ca sosește și la noi apa caldă?

Da copii, sosește și la noi apa caldă.
Pentru că Vodafone oferă Supernet nelimitat pentru toți cei care semneaza sau prelungesc un abonament Easy, Smart sau RED pentru smartphone-uri, precum si un abonament de internet mobil, pentru laptop-uri si tablete. Bonusul de internet nelimitat este gratuit si este valabil 4 luni pentru toate abonamentele RED, respectiv 2 luni pentru abonamentele Easy si Smart, incepand cu 7 Euro/luna, precum si pentru abonamentele de internet mobil. Detalii .

Având în vedere că Vodafone a fost certificată drept cea mai bună rețea, atât pe date, cât și pe voce, experiența utilizării youtube pe mobil va fi cu atât plăcută.Ce este și mai plăcut este că Abonamentele RED 25, RED 39 si RED 59 permit, tot pe intreaga perioada contractuala, acces gratuit la Zonga Premium, ce ofera atat continut local, cat si international. Am mai scris despre Zonga, sunt un utilizator asiduu și e una din cele mai bine făcute aplicații de pe piața noastră.

Prin urmare, da, spor la youtubeala.