Primăria Sectorului 2, prin Administrația Domeniului Public, vrea să dea până la 1,5 miliarde lei, în următorii 4 ani, pentru întreținerea spațiilor verzi. Un acord-cadru în acest sens a fost scos la licitație la începutul lunii martie, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 18 aprilie 2023.

Unul din subiectele arzulii de campanie electorală de la alegerile trecute au fost banii cheltuiți de sectorul 3 sectorul 1, parcă, la spații verzi. 300 de milioane de euro, cheltuiți în 4 ani, pentru panseluțe, vă dați seama cât s-a furat?? ne ziceau liderii USR. REVOLTĂTOR, ziceam noi, fraierii votanți.

Au trecut niște ani, liderii USR sunt acum primari în București. Și vor să cheltuie, doar la sectorul 2, nici mai mult, nici mai puțin, decât 300 de milioane de euro pentru spații verzi. Vă dați seama ce cheltuieli absolut corecte și utile pentru oraș?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.