comunism

1. A trecut legea plagiatorilor, băgată de vita aia de abramburica. De acum înainte, orice plagiator poate renunța la doctorat când vrea el și, ce e mai drăguț, doar universitățile care au emis acel doctorat îl pot retrage. Pentru că, nu-i așa, toate universitățile se vor înghesui să apară ca fabrici de diplome false, nu? Desigur, 12 liberali au votat și ei cu 2 mânuțe pentru lege. Asta așa, ca să știm că PSD=PDL/PNL, nu de alta.

2. Firea l-a înlocuit pe Bogdan Vasiliu din functia de director al clubului CSM Bucuresti. Vasiliu este cel care a castigat, ca manager, Liga Campionilor la handbal, cea mai mare performanta din istoria recenta a sportului nostru. L-a numit în loc pe Alin Petrache, pesedistul care a contribuit la mizeria de rezultat obținut de românia la olimpiadă. Da da, el și cu Dobrescu, cei care au adus echipament falsificat la lot.

3. Membrii PSD ai comisiei juridice au decis că fiecare lucrare științifică din închisori sau fiecare carte scrisă se va premia cu 20 de zile mai puțin la executarea pedepsei.
senatorul PSD Ioan Chelaru: Eu nu spun că pentru o lucrare cu adevărat ştiinţifică se transpiră cu sânge, ceea ce se şi face, dar nici nu pot să cad în extrema ordonanţei să spun: 20 de zile pentru un profesor universitar care a stat cinci zile după gratii şi a scris cinci lucrări. Nu se poate. Este o nedreptate ce face ordonanţa. De aceea facem un compromis. După părerea mea e puţin, dar e părerea mea. Cel puţin 20 de zile pentru fiecare lucrare ştiinţifică.

4. Aceeași comisie juridică din Senat a decis cu aceeași unanimitate de voturi că nimeni nu are voie să cerceteze preoții de colaborare cu securitatea.

Remus Cernea: Am atras atenția că se numără greșit voturile, moment în care un chestor de la PSD, pe nume Ion-Marcel Ciolacu, a strigat spre mine de la prezidiu “băi, boule”, iar președintele Camerei Deputaților, domnul Florin Iordache (tot de la PSD), aflat în stânga chestorului, a strigat spre mine “nesimțitule”

Toate astea s-au întâmplat ieri, așa, doar ca idee.
Vin alegerile, copii. Dragnea și Ponta se simt pe cai mari și fac din ce în ce mai multe aroganțe. E posibil ca asta să îi ducă în cap.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.