Sâmbătă se face un an de la demonstrația de forță a lui Dragnea asupra oamenilor nevinovați din piață. Dacă unii dintre voi se vor duce și acum, aș vrea să nu uitați o chestie.

Feriți-vă de provocatori. Circulă zvonuri pe servitele de pe mailurile jurnaliștilor că PNL au antamat deja prezența galeriilor în piață și că lucrurile vor degenera, cu siguranță.
În același timp, Gabi Sârmuliță, care nu înghite deloc candidatura Veorikăi și a înghițit cu greu înfrângerea, deși înghițitul ar trebui să îi fie ceva obișnuit, a dat aprobare, în aceeași zi, unui miting anti-Soros. Tot În piața victoriei. Mai țineți minte anii trecuți cum nu dădea aprobări de mitinguri, pentru că unii ceruseră aprobare înainte, pe tot anul? Exact.

Prin urmare, feriți-vă de provocări și provocatori. Cine se duce acolo, se duce să manifesteze pașnic. Dacă în jurul vostru începe o îmbrânceală bruscă, fără niciun motiv, dacă vedeți că apar lanțuri, cărămizi și alte chestii de astea de manifestație pașnică, retrăgeți-vă cât de mult puteți și lăsați un gol între voi și ei.

Fiți deștepți, din bubuieli și provocări de astea nu iese nimic bun. Reamintiți-mi câți jandarmi au fost trași la răspundere pentru ce s-a întâmplat anul trecut. Exact.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.