Daea, după ce a rezolvat problema spinoasă a cormoranilor, trece la altă problemă, cea a porcilor. Asta după ce a reușit să ucidă, prin măsurile luate anul trecut, sute de mii de porci din crescătorii, altele decât cele ale fiului lui Liviu Dragnea. Pentru că așa se eradichează competiția pentru șeful unui sistem mafiot, la nivel instituționalizat.

Așa că, în gospodăriile românești, dacă ai mai mult de 5 porci, de acum înainte trebuie să te înregistrezi la registrul comerțului și să plătești impozit. Știți, pensiile alea speciale nu se plătesc așa ușor, cineva trebuie să aducă niște bani de acasă.

Așa că, iată, fonciirea e aici. Așteptăm cu interes și fumăritul, taxa pe horn, dacă ai mai mult de un horn la casă înseamnă că ești bogătaș, deci trebuie să plătești. După care, evident, vinăriciul, pentru că nu se poate să faci via aia în curte și să nu plătești PSD-ului. Iar oile e evident, dacă arabii au anulat acum comenzile de oi, din cauza tălâmbei de Dăncilă, trebuie să scoatem niște bani rapizi, deci oieritul is the way.

Bine, nu îmi mai trec alte taxe prin minte, dar simteți-vă liberi

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.