Peste 600 000 de agricultori care nu declară venituri vor fi impozitați, prin aplicarea unei taxe la hectarul de teren și numărul de animale.
Mi se pare absolut normal. Și așa, agricultura rromânească era pe un mare val, iar nemernicii ăia care nu declară venituri din agricultură sigur au venituri mari. 2 sfecle și-un curcan. Curcanul merge la stat. Hai cu fonciirea!

Plafonul veniturilor pentru microîntreprinderi va fi redus de la 100.000 euro la 65.000 euro, echivalent în lei, iar toate firmele cu capital privat care nu depăşesc acest plafon vor fi obligate să plătească impozit de 3% pe veniturile realizate de la 1 februarie 2013
Știe oricine că o mare întreprindere are uriașa cifră de afaceri de 65 001 euro. Iar bogătașii nenorociți care au atâția bani, trebuie jupuiți la sânge.

Românii morți în Algeria trebuiau să ne anunțe că au probleme de sănătate, altfel am fi tratat situația declară el Titus Corlățean, care, de când a zis că vom trimite trupe în Mali, începe să devină cel mai valoros sinistru de externe al rromâniei, de la Gafencu și Titulescu încoace.

Vai de noi…