Un suspin sângeros s-a auzit dinspre domnii mafioți care căpușează turismul românesc de 30 de ani.
SE SCOT VOUCHERELE DE VACANȚĂ!

Bine, dacă cumva luați vouchere, știu că vi se pare incorect și că era un drept al vostru, câștigat cu sudoarea frunții. Știți, de fapt, ce au fost aceste vouchere?

Au fost un cancer pentru turismul românesc. Știți ce au făcut TOATE unitățile așa zis turistice din românia, după ce au fost introduse voucherele vieții? Au făcut 1400 de lei limita de jos a ofertelor lor. Voucherele de vacanță au devenit minimul posibil.

Adică s-a oprit absolut orice dezvoltare, orice inovație, orice investiție, pentru că cea mai împuțită chițimie din vila de 12 margarete costa 200 de lei pe noapte, fără mic dejun, în concedii. Pentru ce să te agiți mai mult, când știi că oricum vin săracii ăia cu vouchere, care dau 14 milioane fără să crâcnească, pentru că ei nu consideră ăia bani, sunt niște hârtii fără sens.

Da, frumos, UE vouchere, Mai rămâne să UE prima casă și Rabla și poate intrăm și noi într-o piață normală, unde valoarea e dată de cerere și ofertă, nu de pomenile statului către cei ce nu își permit chestii, dar și le-ar dori.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.