Serios, deși pare o logică la nivel de Funar, totuși, vorba specialistului de facebook, priviți dovezile.

Adică este evident, COMPLET evident că extrema dreaptă are o ascensiune fulminantă în toate țările unde există o problemă cu migrația, europa și USA. Este evident că oamenii, deși nu sunt neapărat naziști, pur și simplu se îndreaptă, ca în germania, spre cei ce le oferă sau, măcar, le promit că îi scapă de hoardele de nisip care vandalizează orice urmă de civilizație, nu se adaptează, nu muncesc, doresc doar ca legile care i-au distrus pe ei să fie implementate acolo unde se mută, pentru că drepturile omului.

Lucrul este vizibil peste tot. Ungaria, Polonia, Italia, Germania, acum Austria, extrema dreaptă nu mai este doar vocală, ci conduce, distrugând, la propriu, drepturi democratice câștigate în zeci de ani.

Iar politicienii de la organizațiile suprastatale, gen UE și ONu, ce fac?
Nimic, mai fac niște tratate care să oblige statele membre să își modifice toate legile, conceptele și valorile, pentru primirea imigranților.

Iar rezultatele sunt imediate. Toate țările care au avut de suferit de pe urma imigrației se strâng în ele însele ca un cocon, cu sprijinul populației penntru politic și, astfel, resping, absolut justificat, toate aceste reglementări duse la demență. Cu consecințe grave, foarte grave. Brexit este una din ele. Cele 4 state estice care formează blocul dur anti imigrație din UE este alta. Apariția, tot mai des, a ideii de părăsire a UE în multe dintre state, alta. Și iată cum democrația nu poate fi învinsă doar de un război, ci sunt suficiente decizii birocratice ale unor oameni nealeși de nimeni pentru ca lumea să meargă înapoi.

Și da, sunt absolut convins că, undeva, există un plan de mare amploare care dorește reîntoarcerea la război rece, state mici și vulnerabile și vânzări de arme la nivel fabulos, plus ajutoare pentru democrație. Numai ieri Macroul francezilor făcea scandal la Merkel, cum adică să sistăm reducerile de arme către Arabia Saudită, dă-l în mm pe Jamal ăla, vinovații să fie pedepsiți, dar nu pedepsim o țară pentru asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.