dancu toba doctorate

Preludiu:

Peste 250 din totalul de 390 de pagini ale tezei cu care Petre Tobă a obținut titlul de doctor în Științe Militare și Informații sunt copiate ad litteram din lucrări de specialitate sau din referate postate pe internet, fără utilizarea ghilimelelor și fără a respecta normele naționale și internaționale de citare în opere științifice.

FInal:

“institutia, in callitate de IOSUD (n.r: institutia organizatoare de studii universitare de doctorat), a analizat continutul tezei, constatand ca acest demers stiintific este inca de actualitate, iar cercetarea stiintifica desfasurata in calitate de doctorand a domnului Petre Toba a fost utila, cautand sa identifice modalitatile de actiune in domeniul cooperarii politienesti internationale, fapt ce se poate constata concret prin multitudinea de proiecte implementate de Politia Romana alaturi de organisme internationale, privind urmarirea transfrontaliera, schimbul de personal si de informatii dar si dotarea cu tehnica permanenta pentru sustinerea acestor proiecte”

Asta înseamnă putere adevărată. Pe Ponta l-au dat din brațe instant. La fel și pe Negoiță. În schimb, deși 3 sferturi din lucrare e copiată adliteram, universitatea consideră că nu e copiat, ba mai e și extrem de valoroasă, doar pe baza ei au fost făcute o mulțime de cooperări transfrontaliere.

V-ați întrebat vreodată de ce Dâncu și Tobă sunt în guvern? Uite de aia, pentru că sunt atât de puternici încât nimeni nu le poate face nimic.

De aia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.