Ce spunem noi azi către Atlassib Curier? NOT TODAY! :mrgreen:

Ca să sintetizez, eu am de primit un contract la semnat, din bucurești, de la o anume firmă a unui prieten ce împarte pișcoturi pe bloguri. Contract pe care trebuia să îl am de mult timp, dar, dacă tot m-am mutat la timișoara, e mai greu să dai de mine.

Așa că pretinul mi-a pus contractul prin curier, să ajungă la mine rapido i subito.
Problema lui însă este că a ales Poșta Atlassib. Asta de fapt e prima problemă ce am detectat-o. A doua este că deșteptul de prieten a decis să scrie pe plic că trebuie contractul returnat semnat plus copie după buletin.

Așa că vineri mă sună un băiat, la fel de inteligent ca toți curierii din zonă, care, după a 7 a explicație (hary e martor, nu exagerez, era de față când i-am explicat unui curier de 7 ori cum să ajungă la mine și, de fiecare dată, imbecilul bănățean mă lua de la prima stradă de unde începeam explicația, neținând minte nimic) a decis că e mai bine să ne întâlnim în oraș.

Bun, mă duc în oraș să îl văd pe băiat, tipul ia plicul pentru mine, îl desface, îmi dă contractul, după care zice Trebuie să îl semnați și să îmi dați și o copie după buletin.
Normal, de unde căcat să iau copie după buletin în mijlocul preeriei. Îi zic că nu e nevoie, îi trimit eu copie după aia pe mail, la care ipochimenul îmi smulge contractul din brațe, zicându-mi A, în acest caz, nu pot să vi-l las.

Am rămas lejer mut.
Ce să îmi lași, că nu mi-l lași, trebuie să îl returnezi semnat de mine.
Nu nu, nu am cum, nu îndepliniți condițiile, nu am cum să vi-l las.

Serios, mă sufocam de nervi, era ca la camera ascunsă, dar cu țărani.
Băi băiete, uite-te în ochiul meu, poate te-ai rătăcit. Tu nu trebuie să îmi lași nimic, trebuie să returnezi contractul semnat. Ai rupt plicul, am contractul, dă-mi să îl semnez și după aia faci ce vrei cu el.

Nu, în nici un caz!

Ia telefonul, sună un șef, după care se întoarce radios la mine.

V-am zis, nu se poate, dacă nu e copie după buletin, nu vi-l las.

Am reluat răbdător.
Tipule, plicul e rupt. De tine, cu mâna ta. Contractul deja a fost la mine în mână. CONTRACTUL NU RĂMÂNE LA MINE, TOT TU ÎL IEI. Dă-mi-l să îl semnez și îl iei înapoi.

Din păcate, pur și simplu nu am avut cu cine vorbi. Mă privea doar, cu o privire abulic tembelă, dând din cap ca pe o melopee. Nu vi-l las, nu vi-l las. A plecat, cu plicul lui rupt și contractul fluturând. Pentru că nu se poate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.