De plictiseală, m-am lăsat adăugat în unele grupuri de cancer, altfel numite de umor, de pe facebook. După urmărirea atentă a câtorva grupuri de gen, am relizat că Idiocracy e aici.

Glumele favorite a sute de mii de români sunt cele în care clue-ul este dă-te fă în morții mă-tii sau altă înjurătură, filmele în care diverși sunt loviți cu șutul între picioare și, în general, chestiile care sunt cât mai explicite și explicitate.

www.facebook.com/BRomaniaNOW/videos/1661762003870819/

Priviți gunoiul de mai sus. Putea fi făcut în n moduri mai haios și mai digerabil. Totuși, artistul ultra premiat a ales să urle timp de câteva minute ȚI-AI DAT DRUMUL ÎN EA pentru senzație maximă. Sutele de mii de views arată că bovinele internaute apreciază maxim senzația.

Și când te gândești că, acum mulți ani, făceam mișto de Tibi Neuronul că avea o glumă în care explica cum se șterge una la fund cu unghiile, după care dă pe pereți. Păi aia deja e o glumă intelectuală, față de umorul actual, iar Bendeac pare un rege pe un piedestal dă haur.

Ai greșit poziția, fata mea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.