kerry lavrov potatoes

Dacă cineva mai avea impresia că în cazul unui conflict deschis cu rușii, din varii motive, cum ar fi Moldova sau, de ce nu, populația rusă oprimată din românia, NATO, al cărui membru, sau organ, suntem, va interveni și ne va apăra cu toate forțele, a se remarca:

Franţa speră că Rusia va scăpa în curând de povara sancţiunilor impuse de Uniunea Europeană. Aflat în vizită oficială la Moscova, ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron, a declarat că Parisul are ca obiectiv anularea „la vară” a măsurilor adoptate încă din 2014 şi prelungite luna trecută.

La Formul economic de la Davos, și secretarul american de stat, John Kerry, a estimat, vineri, că sancțiunile ar putea fi ridicate „în următoarele luni”

Da, știu, noi suntem o componentă importantă a NATO și ucrainienii nu sunt, prin urmare sigur la noi ar fi altceva, NATO ar face totul. Și, la urma urmei, mare lucru și crimeea aia…
Yep.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.