Este un mare scandal in Turcia, pentru ca se doreste introducerea unei initiative legislative care sa abroge legea ce INTERZICE portul valului la femei in universitati.
Deci, o lege care abroga o discriminare. Pentru ca femeile care purtau valul traditional au fost date afara din universitati, sau nu au fost acceptate in ele, din cauza valului traditional. O clara discriminare religioasa.
Iar comunitatea internationala, ce face? Sanctioneaza drastic aceasta initiativa. Ca nu e normal.
Pai, daca eu cred in Allah, sau cine e dumnezeul astora, si cred ca in felul acesta il respect, purtand un val pe fata, cine esti tu, statule, sa imi interzici credinta mea? Si cine esti tu mai mirobolanta comunitate internationala, care invadezi irakul, afganistanul, vine acusica si iranul, pe motiv de drepturile omului, dar accepti ca legea dintr-o tara sa faca o clara discriminare pe baza de religie si sex?
Stiu, pare o abordare ciudata din partea unui ateu ca mine. Dar aceasta nu e o problema de religie, ci o problema de LIBERTATE.
Sunt OM si vreau sa fiu lasat sa cred in ce vreau eu.
Tom Cruise crede ca pamantenii au fost adusi aici de extraterestrii.
Nu ar trebui arestat??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.