Da, prieteni, a trecut și 2023, sper că aveți planuri mari pentru 2024, pentru că 2023 a avut de toate. Mă gândesc că, la anul, ar pica numai bine niște alienși drăgălași.
Dar, până vin alienșii, măcar să bem ceva, nu? Pentru că, nici nu apucați să ziceți pssst, băiatu’, cât e sticla aia de rom? și se dau drumul la reduceri.

Dacă vreți să știți când începe, cât durează, va trebui să dați click mai jos și să vă înscrieți la newsletterul ocazionat de eveniment. Știu, vi se pare că e un simplu newsletter. Doar că nu e.

Pentru că newsletterul acesta, în afară de data de începere a blackfridayului Finestore, vine și cu altele. It’s gonna be legen….wait for it…dary. O să aflați momentul când apar reduceri de diferite branduri, beneficiile care apar între timp, o să aflați când începe și CONCURSUL multe alte lucruri. Cel mai importante este că sunt reduceri la peste 1500 de produse și acum e cel mai bun moment să vă cumpărați produse de brand, top quality, la prețuri pe care nu le veți vedea în restul anului. Nu uitați că reducerile sunt cu stoc limitat, nu ești abonat la newsletter și nu ai aflat că a intrat produsul la reducere, ne pare rău, poate la anul…

Între timp, puteți da follow pe Facebook și/sau Instagram, pentru că vor fi și acolo oferte. Nu uitați, pe site încă este valabil un cupon de reducere de 20%, care poate fi folosit, în caz de sete foarte periculoasă.

Ce vă puteți lua bun și, șoptit de o păsărică, puteți urmări cu atenție?

Clase Azul – pentru Tequila

Matusalem – rom, dar ce rom…

Gosset Dacă vă place șampania aia bună
Frapin
June
Flor de Cana romul nr.1 în America Centrală.
Foss Marai
Masi
Ronco di Sassi

În rest, Happy Blackfriding, să fim sănătoși și să ne fie bine ca să nu ne fie, evident, rău.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.