Fanii hardcore ai ficusului, a se citi analfabeții funcțional, sunt foarte nelămuriți cum de a ajuns să îl urască pe ipochimenul ăsta o țară întreagă, când el nu prea a făcut nimic, a frecat-o 7 ani ca președinte și cam atât, nu a fost nici măcar otrăvitor, ca Băsescu, doar a existat.

Știți de ce îl urâm? Pentru că ne-a futut speranțele, a micționat cu jet pe toată mișcarea de schimbare care înflorise în românia, și-a bătut joc de visele noastre, ale tuturor, de orele înghețate sub stâlpii de la Victoriei, de gazele pe care le-am inhalat ca să ajung să scuipe pe noi un gunoi precum Cîțu și fostele eminențe cenușii pedeliste.

De aia îl urâm, cu patimă. De aia aș merge să votez oricând la un referendum care să îl dea afară și să îl trimită să își savureze chiriile alături de doamna profesoară. Ca măcar cu mantă să îl pot și eu scuipa pe el.

Știu, doar visez, nu se va întâmpla niciodată.
Dar rămâne ideea și explicația. Primul care vine cu explicații despre cum nu avem pe cine vota și este varianta cea mai bună, se știe ce e doamna maică-sa.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.