Am scobit aseară pe internet după niște chestii și m-am împiedicat de domnișoara Amy Horton, de pe un site obscur, care scrie despre relații, sex și iubire, un fel de vice, dar fără redactori români, deci mai bun.

Doamna Amy este extrem de criminală, merită citită toată, în plenitudinea sa, pentru că, dacă le luați în ordine cronologică, vedeți în mod exact cum își distruge orice șansă la relații, întâi prin opțiunile sale, după care prin acțiuni.

Dar ce m-a distrat cel mai mult a fost articolul în care explică de ce și-a înșelat gagicul, deși promisese că nu o mai face. Citiți-l, că e super haios, o tonă de clișee din sex and the city, cosmopolitan și alte gunoaie. Finalul e ceea ce mi-a atras atenția.

To clarify, I wasn’t sleeping with both of them. I’m not quite that horrible. I was, however, having sex with Mr. Nice Guy and engaging in other sexual activities with my ex.

Eu, de aici, înțeleg că distinsa doamnă face o distincție clară între sexul vaginal urmat de somn de voie pe perioada nopții și sexul oral pe care i-l execută ex-ului, în timpul liber, sex oral care nu intră la sex, ci la sexual activities, care e ceva diferit.

Faza e că nu e prima oară când aud de la o femeie că sexul oral nu se pune, indiferent cine cui îl face. La modul serios, cunosc femei și nu doar una care nu își numără la parteneri sexuali pe cei care le-au satisfăcut doar oral sau pe care. Și îmi explicau cu argumente clare cum că așa e cel mai normal și corect.

Așa e? Adică și voi sunteți de părere că e așa?
Ca să fie clar, opinia mea e că după ce vii la mine cu progeniturile unui alt domn în gură, chestia aia e de 100 de ori mai nașpa decât dacă făceai sex normal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.