Știți, omul ăsta din filmul de mai jos își spune jurnalist. Deși este un maimuțoi, o scursură umană, el se denumește jurnalist și realizator TV și are neobrăzarea de a apărea peste tot cu titulatura jurnalist.

Îmi bârâie unul cu motorul în cap. Dacă lipsesc eu un pic până îl rezolv eu pe cretinul ăsta… stai că poate se întoarce. Eu tot o să rezolv un handicapat din ăsta așa de rău încât voi primi zece ani cu executare. Pe bune! Prietene, eu pe-ăsta îl caut acasă! Să moară în chinuri groaznice și să îi sărim cu picioarele pe cap. Fac un apel la jegosul de-adineauri să se întoarcă aici. Jur că vin doar eu după el. Să vezi ce bucată îi dau! Dacă îl prind pe ăsta, vom avea cel mai mare rating din istoria televiziunilor. Să mă mut eu de aici pentru că vrea un cretin?!

Asta declară un jurnalist, pe un post de televiziune național, care cere desființarea CNA. Când un blogger a făcut ceva asemănător, aceeași scursură umană l-a reclamat la Consiliul pentru Combaterea Discriminării și i-a trimis diverse citații amuzante pe unde a putut și după ce tentativa i-a picat în nas, l-a amenințat cu bătaia.

Urmarea, aici. Ca să vezi, viteazul omorâtor de “handicapați” nu a făcut nimic, nu a bătut pe nimeni, nu a sărit pe cap nimănui.

PA-TE-TIC JAL-NIC.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.