coada la dna

Românii la un moment dat trebuie să se hotărască dacă în loc de o alimentare cu apă preferă un denunţ, dacă în loc de o şcoală preferă un dosar, dacă în loc de o pâine mai bună preferă nişte cătuşe. – Liviu Dragnea, infractor, președinte PSD

Traducerea liberă? Vrei alimentare cu apă? Nu ne denunța infracțiunile. Vrei să ai școală la sat? Nu denunța șpaga. Vrei pâine? Atunci marcă banul la băiatul. Acestea sunt cuvintele lui Liviu Dragnea, singurul președinte de partid la guvernare din lume care este infractor condamnat.

Lupta împotriva DNA-ului este cruntă, în aceste zile. Și problema e că rezultatele prostirii poporului, rezultatele unui sistem școlar cretin, rezultatele existenței unui trust infracțional precum Intact se văd. Oamenii votează infractorii și sunt porniți împotriva procurorilor care îi arestează nevinovați.

Iar cretinii ăia din Teleorman, (cât de părinte imbecil să fii să îți numești copilul Bombonica?)leagănul infractorului Liviu Dragnea nu își dau seama de ce sunt rupți în cur de foame. Ei votează PSD. Iar inamicul public numărul 1 sunt procurorii, care arestează dragii de politicieni nevinovați.

Serios, mi se pare că trăiesc într-o glumă proastă.
Din păcate, gluma asta proastă se numește românia.