Aseară, vă zic, luase foc internetul de pe facebook. Pentru că Marian Godină a avut o părere nepopulară despre o melodie.
Serios, stați și citiți cu atenție, dacă nu ați înțeles, luați-o-ncet și silabisiți. Tot internetul de facebook era ultra mega revoltat pentru că un fost polițist de rutieră, acum așa zis standuper, a avut o opinie nepopulară.

Practic, toată discuția din jurul melodiei Erikăi Isac s-a suspendat și a trecut în plan secund, nimănui nu i-a mai păsat, gata și cu glumele cu Mirel din Turnu Măgurele, acum ne concentrăm tirul pe polițistul obosit, cu glume obosite, posesor de lamă, alpaca sau ce mții ei e mizeria aia de capră. Efectiv ca un stol, ba nu, turmă de gâște, gâgâind soios, încercând să se cațere cât mai sus Uite, eu, eu, uite ce bine zic împotriva lui Godină, ba nu, eu, ba nu, eu gagaga.

Comportamentul ăsta de caras auriu îl au în absolut toate problemele, indiferent de ce. Le atrage atenția ceva, Dada, la luptă, frații mei…uuu, something shiny, pe el…uuu, something shiny din nou, lets circle back! Uuuu something shiny. Elita societății civile, la muncă.

Întreba ieri cineva aici de ce am simțit necesar să îi înjur pe unii, subiectul unui articol.
Acum poate a reușit să înțeleagă de ce.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.