Ieri s-a încruntat tot spațiul carpato-danubiano-pontiv la anunțul Moldovei cum că ei nu vor impune sancțiuni Rusiei. Iată, dragi tovarăși, știam că acești rusofili rusofoni sunt de partea lui Putin, s-a dovedit, au exclamat ei, plini de ură patriotică!

Se trece grațios peste faptul că conductele de gaz din Ucraina, cele prin care gazul rusesc se scurge spre occident și chiar România, sunt bine mersi, ba chiar sunt păzite ca pe ochii din cap de ambele părți angajate în luptă.

Îmi place că povestea acarului Păun se repetă oricând și oriunde. Cel mai mic și cel mai slab este întotdeauna vinovat. Moldova e un stat care depinde 100% de comerțul cu vecinii direcți, iar România este un stat mult prea sărac pentru a prelua tooate exporturile și schimburile pe care le au cu Rusia. Moldova nu e UE, nu are liber schimb cu un continent, plătește taxe peste tot unde nu are acorduri. Moldova este, pe scurt, săracă și de lumea a 3 a.

Dar ce vinovată e…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.