Cine ar fi crezut că domnul Cheloo fumează marijuana? Cine ar fi privit în ochii lui lăcrimoși și s-ar fi gândit Acest intelectual rasat își consideră trupul un templu și îl tratează ca atare.

Procurorii fac 10 percheziții la această oră atât în București, dar și în Prahova, iar la audieri vor fi aduse nu mai puțin de 90 de persoane bănuite că fac parte dintr-o rețea de traficanți și consumatori de cannabis.

În altă ordine de idei, să inculpi penal un om pentru că fumează iarbă mi se pare de o imbecilitate extremă. Zeci, sute de studii care demonstrează că e benefică din punct de vedere al sănătății, inclusiv în tratarea cancerului, nu fac doi bani când e vorba de statul care protejează.

Deși până acum nu am văzut nici măcar un om care să fi ucis pe altul din cauză că erau prea fumați. În schimb, în fiecare zi un moldovean își bate nevasta, din cauza alcoolului. Dar alcoolul nu îl interzicem. Interzicem marijuana.

Marijuana is bad.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.