Mai demult mi se părea haios să mă dau pe Tinder, să verificăm ce cărniță nouă s-a mai expus pe acolo cu statusuri gen Nu caut aventuri de o seară, dacă asta dorești swipe left, asta în timp ce aveau o lacrimă în colțul gurii de la aventura de seara trecută.

Mi-a trecut atunci când au băgat integrarea cu instagram și, practic, dacă aveai contul de instagram bine pus la punct, orice sărită în căutare de p…pardon, relații meaningful de lungă durată, te putea găsi înclusiv pe facebook și restul. Și sunt o persoană destul de cunoscută, chiar nu aveam nevoie de și mai multe cunoștințe.

Dar recunosc, era funny să dau swipe, mă simțeam un fel de judecător al cărnii și îmi plăcea când aveam matchuri, deși rareori inițiam vreo discuție. Oricum matchurile erau cu tipele care mă cunoșteau de aici, bine și foarte bine :P, așa că nu era chiar cu prospătură.

Deci, mai folosiți Tinder? Aveți succes? Suntem anonimi, nu trebuie să mințiți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.