Bănuiesc că deja știți toți că Tudose a fost dat afară de la guvern. Nu i se pare nimănui ciudat că de fiecare dată când una din prostituatele lui Dragnea face o boacănă, cade oricine, inclusiv prim-ministrul, doar ca respectivele frecătoare de paloș teleormanez să își păstreze funcțiile? Sincer, sunt aproape convins că Dragnea e șantajat cu ceva, nu are cum altfel, să faci comparație între el și stenografa aia analfabetă, supprefecta vieții, e ilar.

Desigur, într-o societate perfectă, acum, parlamentul ar fi la mâna lui Iohannis. Refuzat de 2 ori prim miniștrii, parlamentul pa și cam aia e, alegeri anticipate și mai vedeți ce scrieți.

Din păcate, ca să citez din ultima numire prim ministerială făcută de omul invizibil, țara are nevoie de liniște acum, așa că nu se va întâmpla nimic. Țara are nevoie de liniște pentru ca toată lumea să își pună la punct problemele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.