„Lumea este disperată pentru că au ales prin vot un partid politic care trebuie să guverneze. S-a constatat că o mare parte este corupt. Țara asta este coruptă de zeci de ani. Cei care luptă împotriva corupției, ce program politic au? În spatele acestui iz revoluționar, ce se ascunde? Cei care sunt corupți, cel puțin nu se ating de Biserică, nu se ating de structura normală a acestui popor. Tineretul de la noi, care a fost confiscat, militează pentru ceva, fără să își dea seama că militează pentru distrugerea țării. În față le sunt date niște momeli. A apărut și profesiunea de protestatar, au apărut scenariști, teatrul s-a mutat în stradă. S-a conficat societatea civilă, s-a confiscat revolta, cea care era cel mai curat lucru al unui om, fiind condusă pe programe venite din afară. În spatele acestor tineri, cei care vor să pună ceva în loc pun distrugerea familiei, distrugerea Bisericii și acapararea totală a statului românesc. Este clar că noi suntem o colonie. Ei vor acum să distrugă structura.”, a mai spus maestrul.

Asta spune flegma aia națională numită Dan Puric, lins hemoroidal de autorul gunoiului de articol, Răzvan Marinescu, într-un articol din buda de presă numită activenews. Deci e ok să fure, important e că nu se ating de structură, de biserică.

Serios, voi nu îl știți, dar eu îl știu pe agariciul ăsta, fost turnător la securitate, de când era un actor fomist, care declama ode. Nu părea nebun. Și nu e nicio problemă că e un nebun, problema e că acest imbecil vinde bilete cu săli pline, unde vin analfabeții români majoritari să se adape la izvorul structurii și a religiei.

Triste vremuri. Triste. Musk trimite rachetă spre Marte, iar în românia vorbim despre structuralitatea bisericii și cum oamenii trebuie să se închine mai des.

Scârbă mi-e…