L-am cunoscut pe Puya acum foarte mulți ani, când era un puști simpatic, cu ochi albaștri și succes la femei, deși era înalt cât o șosetă. Îi făceam amândoi capul mare unei tipe smart, la un party, așa că, cel puțin părea, foarte inteligent, cu umor și toate vorbele la el, un tip cult și foarte calm. Cel puțin așa părea.

Mă gândeam la chestia asta, legat de evenimentul cu prinsul lui Puya, în trafic, cu cocaină la bord.
Nu sunt vreun șofer model, absolut deloc. Am luat amenzi de viteză la greu, amenzi de parcat aiurea, permis suspendat de câteva ori pentru trecere pe roșu, bătaie în trafic, în Constanța, terminată cu poliție și dat bani celuilalt erou, ca să nu ajung la dosar penal, chestii de astea.

Dar never ever never in my life nu am fost verificat de poliție pentru droguri. Niciodată. Nici nu știu ce e și cum se face. Am suflat în fiole de o grămadă de ori, pe la tot felul de filtre de poliție, mai ales noaptea, când ies băieții la pradă, dar niciodată nu mi-a pus cineva fiola de drog. Sau ce naiba or face ei.

Așa că nu pot decât să fiu foarte curios cum s-au gândit ei, la 12 ziua, să îl oprească pe cetățeanul Dragoș Gărdescu, urcat pe un scuter și să îl testeze pentru droguri de risc. Nu de alta, dar mie îmi sună asta precum capturile alea de droguri din vamă, când, în urma activității specifice, lucrătorii de frontieră au reținut un fraier care transporta 2 kile de iarbă, uitând să menționeze că aceste activități specifice sunt, de fapt, informații primite de la distribuitori, pe principiul trecem liniștiți, din când în când vă dîm câte un papagal, ca să vă justificați existența și banii.

Adică, dacă nu înțelegeți, eu cred că cine i-a dat cocaină lui Puya, l-a turnat la poliție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.