fucked up world

În teorie, dimineața eu citesc presa, după care mă apuc să comentez chestiile care mă interesează, pe blog. În mod normal, e ceva ce mă pasionează și chiar îmi place ce fac și faptul că dețin una din cele mai vizitate platforme de opinie din românia mă face să iau chiar în serios ocupația asta.

Problema apare atunci când pur și simplu ajungi să ți se facă silă. Citind presa și primind mult timp informații mai mult sau mai puțin din interiorul problemelor, ajungi să recunoști intoxicările. Și azi pur și simplu m-am săturat.

Toată lumea comentează Panarama Pampers și Black Cube, toți freamătă de povești cu spioni și miliarde ascunse în paradisuri fiscale. În timp ce chestiile reale, cele care ne afectează direct, trec nevăzute de nimeni. Borduriada din sectorul 3, legea dării în plată, tâmpeniile din moldova, nimic nu mai contează, când e vorba de spionaj.

Ducă-se, că m-am săturat. Mia bine vorbim de reproducerea asexuată la euglena verde.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.