Folosesc revolut din 2018, după cum se vede în printscreenuri. Am fost cel ce a adus și popularizat Revolutul în românia, așa că da, pe mine mă puteți înjura dacă nu vă plac chestii.
Am pus pozele astea demonstrativ, pentru a vedea că efectiv folosesc acest cont, în mod curent, cumpărături online, carduri virtuale și carduri unice, chiar îmi este util. Bine, în 2020, pe final, am descoperit Apple Pay și acum folosesc mai multe carduri, pentru că mi-e mai simplu.

Ei, deși îl folosesc zilnic, deși sursele mele financiare sunt întotdeauna aceleași, din aceleași conturi bancare, același cont paypal, aceleași cheltuieli cu furnizori, aceleași plăți, cel puțin o dată, în fiecare fucking an, revolut îmi blochează cardul, cerându-mi să le demonstrez că sunt eu.

Și serios dacă am ceva împotriva mizeriilor ăstora de verificări stupide, știu că sunt impuse de statele respective, ca să își justifice existența, că Mazăre și Dragnea și-au dus banii în Brazilia cu Revolut, dacă mă-nțelegi. Dar Revolut e singurul cont care se blochează așa, tam-nisam, până când se decid indienii de la capătul fibrei să îți verifice fața versus buletin. Evident, eu aveam în cont 42 de lei, mi-a fost indiferent, dar sunt oameni care, în naivitatea lor, tranzacționează zeci de mii de euro și îi păstrează în contul respectiv.

Vă spun sincer, nu. E un serviciu mișto, prin acel top-up. Dacă nu l-ar mai avea, nu l-aș mai folosi. Dar nu vă jucați cu banii voștri munciți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.