Transmisiunea tvr de la jocurile olimpice este de un jălnicism jalnic, dar știți cum, jalnic de tot! În prima zi, la ora 11, toate televiziunile transmiteau deja în direct: Tvr transmitea imagini din Londra. Fetele noastre erau la gimnastic, noi ne-am uitat 50 de minute la o planșă de scrimă, așteptând să inceapă transmisia.

Astăzi, a început competiția la individual compus băieți. Logic, tvr a mutat transmisia la super importantul meci de fotbal Maroc-Spania. Serios, înțeleg că tvr e un mamut plin de pile și tovărășisme, a se vedea Alina Alexoi, cea care măcelărește orice comentariu la care participă, care nu pot să cred că, fiind atât de ineptă, a putut să fie angajată pe bune.

Dar totuși, regizorul de transmisie poate ar trebui să fie angajat pe baze de cunoștințe și capacități, nu pe bază de prietenii. Că altfel iese ce fac eu acum, adică uitat la eurosport, care, spre deosebire de tvr, poate schimba inclusiv feedul de la gimnastică, astfel încât să nu ne uităm ca niște idioți la niște bârne, în timp ce singura gimnastă din sală care evoluează e o româncă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.