Ce înțelegem noi de aici?
Înțelegem că mohicanul care a deschis filiala USR din curul ăla de lume a deschis-o dintr-un patriotism deosebit și pentru că simpatiza masiv cu USR, USR era veața lui, totul se învârtea în jurul USR.

După care a avut un moment de luciditate, și-a dat seama că a greșit eșichierul politic și că, de fapt, el era cu legionarii, să facă o țărișoară frumoasă ca soarele ăla de sus de pe cer. Dacă tot nu mai are vreo șansă USR-ul.

Mă tot întreabă lumea de ce îl detest pe Teniță, că doar nu a făcut nimic. Generația de USR-iști a lui Teniță ne-a distrus speranța. Ne-a ucis-o. Ne-a călcat-o în picioare, împreună cu gunoiul ăla de la uniți salvați care, la proteste, era ocupat cu dispersarea manifestanților și plimbarea lor între guvern și parlament, ca să se sature de mers pe jos și să plece acasă. Oamenii ăștia au distrus orice urmă de încredere în rămășița de opoziție rămasă. Din cauza lor, la proximele alegeri, PSD va rade tot. TOT.

Și-au făcut datoria, acum sug zeci de mii de euro lunar prin parlamente, totul e bine. Pentru ei e bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.